Warning: Use of undefined constant CUZROMIZR_VER - assumed 'CUZROMIZR_VER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/8/b/deveiligehaven.nl/httpd.www/wp-content/plugins/customizr-addons/inc/sharrre/czra-sharrre.php on line 91

Vanaf 16 februari 2019 zijn we weer open

Op zaterdag 16 februari 2019 gaan wij weer open! 

De afgelopen winter hebben wij niet stilgezeten en op een aantal vlakken de speeltuin weer gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen. Zo zijn er een aantal vrijwilligers druk bezig geweest met het onderhoud van de speeltuin ūüôā zodat we weer geheel klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Helaas is het niet gelukt om voor de opening een leuk nieuw speeltoestel toe te voegen aan onze speeltuin, maar dit erg leuke uitdagende speeltoestel hopen we gedurende het seizoen te kunnen toevoegen.

Tijdens de herfstvakantie zijn wij op zaterdag en zondag open van 13:00 t/m 17:00 uur en op maandag t/m vrijdag van 11:00 uur t/m 17:00. We zien u graag weer in 2019 genieten van onze mooie speeltuin!

En mocht u zich vervelen, wij zijn altijd op zoek naar handjes die ons willen helpen, zowel in het winkeltje als voor het onderhoud van de speeltuin, want zonder al deze handen kunnen wij de speeltuin niet zo leuk blijven houden zoals hij nu is.

Het bestuur