Warning: Use of undefined constant CUZROMIZR_VER - assumed 'CUZROMIZR_VER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/8/b/deveiligehaven.nl/httpd.www/wp-content/plugins/customizr-addons/inc/sharrre/czra-sharrre.php on line 91

De speeltuin is weer open!

vuurtoren-2In de afgelopen winter is er weer door de vrijwilligers hard gewerkt in de speeltuin om de speeltuin weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen. In het nieuwe seizoen zal de speeltuin groots uitpakken met 2 grote nieuwe speeltoestellen. Op een heuvel is een nieuwe vuurtoren geplaatst met een superlange glijbaan! Op de plek van de boot wordt in de loop van de aankomende weken een nieuwe speelboot geplaatst. In het nieuwe seizoen valt er dus nog meer te klimmen, glijden en te ontdekken.

In het winkeltje staan de vrijwilligers weer klaar om allerlei lekkere snoepjes, ijsjes en andere versnaperingen te verkopen voor een vriendschappelijke prijs. Van de opbrengst van het winkeltje worden elk jaar weer leuke nieuwe speeltoestellen gekocht. Om de speeltuin draaiende te kunnen houden zijn we afhankelijk van vrijwilligers, dus schroom niet en meld je aan om het veilige en avontuurlijke spelen in de speeltuin mogelijk te blijven houden!

De entreeprijs in het nieuwe seizoen zijn gelijk gebleven, 1 euro per persoon. De gezinskaart voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 27,50 euro (elk extra kind kost 5 euro), en is vanaf de openingsdag weer in de speeltuin te verkrijgen, pinnen is niet mogelijk.