Veel gestelde vragen


Kan ik de zaal en/of de speeltuin afhuren?

Het is niet mogelijk om de zaal of de complete speeltuin af te huren, dit door slechte ervaringen in het verleden.

Kan ik een kinderpartijtje houden in de speeltuin?

Tijdens reguliere openingstijden is het mogelijk om zelf een kinderpartijtje te organiseren in de speeltuin, hiervoor hoeft niet gereserveerd te worden. Hou er echter rekening mee dat de speeltuin bij slecht weer gesloten kan zijn. Voor groepen gelden de reguliere
entreeprijzen. De speeltuin heeft geen arrangement.

Is het mogelijk om stage te lopen in de speeltuin?

Voor het uitvoeren van een maatschappelijke stage op de middelbare school is het mogelijk om stage te lopen in de speeltuin. Indien je bij ons stage wil lopen kan je het beste even langskomen tijdens openingstijden.

Is het verplicht een consumptie te nuttigen in de speeltuin?

Het is niet verplicht om een consumptie te nuttigen in de speeltuin en zelf meegenomen etenswaar mag ook mee, maar aangezien de prijzen van de consumpties uit het winkeltje erg laag zijn is het aan te raden om iets in het winkeltje te halen. De opbrengsten uit het winkeltje komen ook geheel ten goede aan nieuwe speeltoestellen, zodat in de toekomst ook nog een mooie speeltuin gegarandeerd kan worden.

Worden er alcoholische consumpties geschonken in de speeltuin?

In de speeltuin worden geen alcoholische dranken geschonken, het is ook niet toegestaan om meegebrachte alcoholische consumpties te nuttigen in de speeltuin.

Zijn honden toegestaan in de speeltuin?

Honden zijn niet toegestaan in de speeltuin.

Waarom is De Veilige Haven zo goedkoop?

Doordat speeltuin “De Veilige Haven” in zijn geheel op vrijwilligers draait zodat mensen met een kleine portemonnee ook van een leuk dagje uit met de kinderen kunnen genieten.

Wie is de eigenaar van Speeltuin De Veilige Haven?

Speeltuin “De Veilige Haven” is van de onafhankelijke stichting speeltuin “De Veilige Haven”, en draait geheel op vrijwilligers.

Wanneer is “De Veilige Haven” opgericht?

Speeltuin “In Veilige Haven” is op 11 juli 1930 opgericht door de heer P. Reek, voor het gehele verhaal verwijs ik u graag door naar het onderdeel geschiedenis op deze site.